Telefoonnummer: 020-662 09 27

Openingstijden: ma t/m vr: vanaf 9:30 uur / za en zo: vanaf 10:30 uur

 
U kunt ons bereiken op telefoonnummer:
020-662 09 27

Openingstijden: ma t/m vr: vanaf 9:30 uur / za en zo: vanaf 10:30 uur

Over onze producten

FEBO Boulevard kiest bewust voor een eerlijk product voor een eerlijke prijs. Het beste Nederlandse rund-, kalfs- en kippenvlees. En verse groenten. Dit zijn enkel een paar voorbeelden waar u op kunt rekenen.

Peeze Koffie

Wat dacht u bijvoorbeeld van Peeze koffie? Dat is namelijk wat wij schenken. Niet zo bekend bij het grote publiek maar wel super-verantwoord. Peeze werkt bijvoorbeeld samen met de twee duurzaamste plantages ter wereld. Daarom is Peeze koffie Fair Trade / Max Havelaar gecertificeerd. Maar Peeze is ook Rainforest gecertificeerd, tegen de kap van regenwouden en wordt altijd biologisch geteeld.

Onze snacks, iedere dag vers

Wist u overigens dat alle bekende producten van FEBO iedere dag vers worden bereid in onze eigen productiekeuken in Amsterdam-Noord volgens eigen unieke FEBO banketbakkersrecepturen? En dat deze vandaag de dag nog op een authentieke ambachtelijke wijze worden gemaakt? Wat u waarschijnlijk ook nog niet wist is dat FEBO het beste Nederlandse - en veelal door regionale leveranciers geleverd -  rund-, kalfs- en kippenvlees gebruikt. Daarnaast zorgen we voor de beste kruiden, èchte roomboter, slagroom en verse groenten.

Het FEBO roomijs en de milkshakes zijn volgens eigen receptuur van melk gemaakt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij FEBO Boulevard. U bent van harte uitgenodigd om bij ons te komen genieten!

Kom ook genieten en bezoek FEBO Boulevard

Arenaboulevard 5
1101 AX Amsterdam

Tel: 020-6620927
E-mail: boulevard@febo.nl


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: vanaf 9:30 uur
zaterdag en zondag: vanaf 10:30 uur

Er is ruime parkeergelegenheid in het Johan Cruijff ArenA gebied. Volg de borden: P1